Arkiver

Dagens høst


Hverdagen.

Da min Skat skulle aflevere bilen til en omgang antikrustbehandling på værkstedet klokken 7:30 og selv om vi havde fået det arrangeret sådant, at der stod en lånebil, som ventede på ham, så mødte han relativt sent på sit job i dag. Dertil kom så, at han også nåede lidt for sent ud af døren på sit arbejde, da han skulle hjem. Så eftermiddagen blev lidt for hektisk efter vores mening. For han nåede kun lige ind af hoveddøren samt at smøre og spise to skiver majsbrød, før vi kørte til Farmor for at besøge hende. På vej hjem fra hende af handlede vi lige det mest nødvendige ind hos Super Best på Holbækvej og min Skat nåede lige at hjælpe mig med at bære de nyindkøbte madvarer op til vores hoveddør, før han så kørte til træning.

Imens min Skat var til træning, fik jeg blandt andet klaret at stille de nyindkøbte varer på plads, ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter både vores morgenmad og vores frokost. Jeg fik strøget de to maskindfulde tøj, som jeg havde nået at vaske i løbet af formiddagen, så alt det tøj kunne blive hængt og lagt plads i diverse skabe og skuffer. Jeg fik også flytte alle min Skats fødselsdagsgaver samt kort over på vores sofabord, så vi kunne komme til at sidde ved spisebordet, imens vi spise til aften.

Min Skat kom hjem fra træning og jeg fik puttet hans trædningstøj ind i vaksemaskinen, som blev sat i gang med det samme, hvorefter han gik i gang med at tilberede vores aftensmad og jeg gik i gang med at dække spisebordet. Efter vi havde spist til middag samt vi lige siddet og hyggesnakket i nogle få minutter, så skulle der jo lige ryddes til side, vaskes op, tørres af samt stilles på plads efter vores aftensmad og skraldespanden skulle følges ned. Så derfor var klokken så lige pludseligt nået at blive næsten 21:00, før min Skat kunne komme i gang med at se på sine fødselsdagsgaver samt kort.

Nu var der til al held "kun" cirka tyve gaver, som skulle pakkes ud, men da min Skat lige som jeg godt kan lide at bruge lidt tid på at pakke ud, kigge på pakkens indhold og måske prøve det, før der blive taget hul på den næste pakke, så tog det ham alligevel næsten en times tid, før han havde fået det hele pakket ud og stillet over på spisebordet, så han kunne få et overblik over dagens høst …

2008/12/01/201.jpg

… der er godt nok også mange spændende ting imellem hans gaver og jeg tror, at han blev rigtigt glad for det hele.

Herfra skal der lyde et stort tak til alle jer, som på den ene eller anden måde har været med til at fejre samt huske min Skats fødselsdag i dag.