Arkiver

Vi er på vej


Oplevelser.

Vejret er ikke særligt spændende i dag. For det både blæser samt småregner, og det føles koldt. Så derfor er min Skat og jeg blevet enige om, at dagens først mål skal være noget, der både er indendørs og udendørs. For så kan vi opholde os indenfor, når det regner, og vi kan opholde os udenfor, når regnen holder pauser.

Derfor har vi sat kursen mod Mønsted Kalkgrube, og vi håber på, at den bliver en lige så stor oplevelse, som vores besøg i Thingbæk Kalkmine & Bundgaards Museum var det sidste år. For det var en rigtigt god en på opleveren, vi fik der.

Min Skat styrer bilen og vores lille navigator viser vej …

2008/07/11/101.jpg

… og lige nu har den fortalte os, at vi skal denne vej …

2008/07/11/102.jpg

… det er vi bare ikke helt sikker på. For det kan godt være, at dette er den korteste vej, men vejen bliver dårligere og dårligere samt mere og mere hullet samt mudret …

2008/07/11/103.jpg

… og vi kommer altså ikke til at spare tid nok snare tværtimod, hvis vi kører fast i mudderet. Så derfor vender vi om og kører tilbage til den asfalterede vej igen. Så kan det godt være, vi kommer til at køre en lille omvej, men heller det end vi kører fast og skal trækkes fri igen.