Arkiver

Dagens næste praktiske opgave


Hverdagen.

Selv om der stadigvæk er cirka halvanden måned altså 43 dages tid til, det bliver den 1. december 2013, så er jeg efterhånden nået så langt med hensyn til indkøb og indpakning af alle de advents-, fødselsdags-, jule- samt kalendergaver, min Skat og jeg skal give væk i år, at jeg stort set er helt færdigt med den del af årets juleforberedelser.

Så derfor har jeg lige besluttet, at det hvis nok må være på tide, at jeg får taget mig sammen til at rydde op og især sortere lidt i alle de mange forskellige små samt mindre papæsker, jeg har nået at samle i løbet af det sidste lille års tid. Selv om det nok ser lidt vild ud med så mange forskellige små samt mindre papæsker, som de ligger der på vores stuegulv …

2013/10/18/701.jpg

.. så er der ikke ret mange tilbage set i forhold til, hvor mange jeg havde nået at samle i løbet af året og især slet ikke set i forhold til, hvor mange små samt mindre papæsker jeg har brugt til at pakke diverse advents-, fødselsdags-, jule- og kalendergaver ind.

Så lige så snart jeg har skrevet det allersidste punktum i dette lille indlæg, så vil jeg gå i gang med dagens næste praktiske opgaver, der bliver at få lidt styr på alle de overskydende små samt mindre papæsker. Så jeg kan finde ud af, hvor mange af dem, der forsat skal gemmes, og hvor mange af dem, der skal smides ud.