Arkiver

På plads


Hverdagen.

I dag har virkeligt været en af den der slags dage, der simpelhen bare er fløjet af sted samtidigt med min Skat og jeg ikke kan fatte, at dagen allerede er ved at være brugt helt op. For godt nok har vi i fællesskab nået at ordne mange af de meget forskellige praktiske opgaver i vores lejlighed, vi meget gerne meget snart skal have nået at klare, men så meget er det der altså heller ikke blevet til …

Vi kørte hjemmefra ved 9:00 tiden og første stop på vores indkøbstur blev Aldi på Søndre Ringvej, derefter handlede vi lige ind hos Netto og Super Best på Holbækvej, før vi kørte hjem samt satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads.

Så kørte vi først til T. Hansen og derefter til Jem & Fix, Harald Nyborg og Silvan, før vi forsatte til Super Best i Himmelev. Da vi kom hjem, satte vi lige det andet hold nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før vi tog noget frokost og bagefter gik vi i gang.

Da min Skat og jeg for små otte års tid sidsen byggede vores nuværende køkken, foretog min Skat en lille regnefejl og derfor har vi haft spidserne af nogle virkelige store skruer stikkende ud af væggen næsten helt oppe under loftet i badeværelset. Det har hele tiden været meningen, at disse skruer skulle afkortes, men det er så bare indtil videre ikke blevet til noget.

Min Skat startede med at afdække det meste af vores badeværelse med afdækningspap, før han huggede et lille hul rundt om hver af disse skruer, så han bedre kunne komme til at skære dem over med en vinkelsliber og derefter så fjernede han afdækningspappet samt gjorde rent ude i badeværelset.

Imens min Skat gjorde det, fik jeg nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad og frokost samt vaske holderne til hylden, spejlet og toiletpapirholderen af samt glaskuplen, hylden, skabet og toiletpapirholderen af, så det alt sammen var rent samt lige til at sætte op, da min Skat var færdige med at gøre rent i badeværelset.

Jeg nåede også at fjerne afdækningspappet fra gulvet i både entreen og køkkenet samt følge det samt det afdækningpap min Skat havde brugt i badeværelset hen til containeren med pap. Jeg var for øvrigt også et par gange rundt om containeren med dagrenovation samt garagen med noget, der skal til Kara.

Da min Skat havde gjort rent samt hængt det hele på plads i badeværelset, gik jeg i gang med at rydde op samt sortere i alt det, der har været i skabet i badeværelset, før jeg gik i gang med at putte det alt sammen på plads i skabet …

2011/02/26/101.jpg

… og det bliver helt dejligt, at vi ikke længere skal ind i stuen og lede efter det, vi skal bruge, men at vi kan nøjes med at åbne skabet, hvor det står på sin faste plads.