Arkiver

Tre nye BUD badeænder


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat kom hjem fra arbejdet, blev vi enige om, at når han var hjemme og han dermed kunne lukke håndværkerne ind og ud af vores lejlighed, så kunne jeg godt lige gå en lille tur i vores lokalområde, hvilket jeg også tragte til. Lige inden jeg gik hjemmefra, spurgte min Skat mig, om han kunne lokke mig til at gå rundt om Bande i Algade samt købe tre små ting for ham og selvfølgeligt ville jeg det.

Jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derefter gik jeg rundt om containeren med pap, før jeg forsatte ad stamvejen samt Køgevej ind til Roskildes Station. Første stop på min lille gåtur blev Kort & Godt, hvor jeg købt den Jumbobog, der udkom i mandags, før jeg forsatte hen til Bahne, hvor jeg meget hurtigt fandt de tre ting eller rettere de tre badeænder, jeg havde lovet min Skat at købe for ham.

Nogle vil måske nok mene, at det er lidt snyd, at jeg selv skulle købe de tre badeænder, han gerne ville give mig, men jeg havde mere behov for at gå en lille tur end ham og så er det jo lige som mig, der samler på ænder, så det gjorde jeg hellere end gerne for ham.

🙂

Den første af dagens tre nye badeænder er en Decor Duck

2011/02/16/101.jpg

… og den er der også meget fint dekoreret med et blomstermotiv. Den anden af dagens tre nye badeænder er en Gun Duck

2011/02/16/102.jpg

… og den er i den grad bevæbnet til næbbet, da den har ikke mindre end ni skydevåben med sig. Dens motto er "Duck !! …That was close !". Den sidste af dagens tre nye badeænder er en Hugs & Kisses Duck

2011/02/16/103.jpg

… og den er der også så sød, at jeg lige frem får lyst til at kramme og nusse den.

Dagens tre nye badeænder er alle som en fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med Lyxury Ducks, og så de alle som en var sat ned fra 79,95 kroner per styk til en rund tyver per styk.

Jeg var lige en hurtigt tur igennem Føtex i Roskilde Stations Center for at handle lidt ind, før jeg gik gik hjemad via Køgevej samt Stamvejen og da jeg kom hjem, satte jeg lige de nyindkøbte varer på plads, før jeg pakkede mine tre nye badeænder ud.