Arkiver

En statusreport fra slagmarken – Del 3


Hverdagen.

Da håndværkeren, der havde borret de tre store huller i vores badeværelses gulv, forlod vores lejlighed i går eftermiddags ved 14:00 tiden, sagde han: "Vi kommer tilbage til din lejlighed i morgen tidligt". Nu er jeg udemærket godt klar over, at forskellige personer også har forskellige opfattelser af, hvad der er tidligt og hvad der er sent, men i min verden er klokken 11:00 altså bare ikke tidligt om morgen, men derimod sidst for formiddag.

De var to håndværker om at sætte vores nye faldstamme op …

2011/02/16/201.jpg

… og den er der så alt andet end en skønhedsåbenbaring …

2011/02/16/202.jpg

… og den måde, hvorpå den er samlet, gør den på ingen måder kønnere, men det er jo nok med den lige som med så meget andet … man lærer vel at at leve med det mindre pæne syn og nu var jeg altså sød, da jeg skrev det.

Det tog to håndværker cirka en lille halv times tid at sætte den nye faldstamme op og så så jeg bare ikke noget til nogen som helst former for håndværker før ved 14:30 tiden, hvor der lige kom en håndværker, der brugte cirka fem minutter på at montere afløbet under vores køkkenvask …

2011/02/16/203.jpg

… så nu bliver vi fremover fri for at bruge vores nødafløb.

Jeg tillader mig så lige at undre mig over, hvorfor den omtalte håndværker eller en af hans kollegaer så ikke lige kunne havde haft nået at bruge de cirka fem minutters tid, der vil tage, at montere vores toilet. For vi er begge to ved at være langt mere end trætte af at skulle bruge en uhumsk skurvogn, hvor der for øvrigt stadigvæk ikke er blevet gjort rent.