Arkiver

Denne weekends planer


Hverdagen.

Så er håndværkerne endeligt langt om længe blevet helt færdige med den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skulle finde sted i vores lejlighed, og dermed er vi nu kommet til det tidspunkt, hvor vi skal til at komme rigtigt på plads i både vores badeværelset samt i vores køkken.

I sidste weekend nåede min Skat blandt andet at give vores badeværelse den helt store kærlige omgang hovedrengøring og i denne weekend skal vi lige havde klaret de sidste få praktisk opgaver så som at hænge skabet over toilettet samt hylde under spejlet op igen.

Min Skat skal løse opgaven med bunden i skabet under køkkenvasken og jeg skal sætte alt på plads i både skabet i badeværelset samt skabet under køkkenvasken. Dertil kommer, at vi skal have fjernet afdækningspappet, støvsuge samt tørre støv af i hele lejligheden og så håber vi på, der måske også lige bliver tid til at så årets første hold frø.

Så igen i denne weekend bliver det nok yderst begræset, hvor meget afslapningstid jeg får sammen med min computer og dermed også sammen med min blog, men forhåbentligt vender jeg tilbage på fuld styrke igen allerede på mandag, der for øvrigt ifølge kalenderen er den sidste dag i indeværende vinter.