Arkiver

Rappe nøgleringe


Hverdagen, Ænder.

Da vi kun manglede en enkelt ting nemligt et majsbrød fra Netto i dag og grunden til, jeg ikke købte det majsbrød i går, var, at samtlige af de majsbrød, butikken havde på hylden i går, udløber i dag, så valgte jeg at tage Netto i Algade i dag, hvilket så skulle vise sig at være et rigtigt dårligt valg, da butikken ikke havde fået friske majsbrød hjem.

🙁

Så derfor forsatte jeg ad Algade, så jeg kunne komme videre ad Stændertorvet, Skomagergade og Ringstedgade til Netto på Holbækvej. Dermed kom jeg jo så også lige forbi Bahne, hvor jeg så kom til at solde lidt igen i dag, da jeg købte en af hver af de tre forskellige rappe nøgleringe …

2011/02/24/201.jpg

… jeg så på i går, da jeg købte tre store badeænder samt en lille badeand, men som jeg dyede mig for at købe, da vores penge jo skal bruges til andet end indkøb af nye ænder.

De tre nøgleringe med hver sin lille gummi badeand, der er klædt ud som henholdsvis brandmand …

2011/02/24/202.jpg

… håndværker …

2011/02/24/203.jpg

… samt politibetjent …

2011/02/24/204.jpg

… er fra det hollandske firma Silly Gifts og de kostede 12,00 kroner per styk. De små udklædte gummi badeænder er så søde og jeg har allerede befriet dem for deres nøgleringe samt hændt dem til hygge og pynt på vores pyntegrene, der i virkeligheden er to upyntet fastelavnsris, jeg købte for en rund tier per styk i Panduro Hobby forrige år.

Faktisk kan jeg godt finde på at købe et sæt nøglering mere, for de små udklædte gummibadeænder vil også gøre sig rigtigt godt på vores juletræ.