Arkiver

Fire nye badeænder


Hverdagen, Ænder.

Dels manglede vi nogle forskellige små ting fra diverse butikker inde i Roskildes centrum og dels så trængte jeg til at gå en tur, så derfor gik jeg hjemme fra ved 10:30 tiden. Jeg startede med at gå rundt om skuret foran vores opgang, så jeg kunne putte posen med dagrenovation ned i den rigtigt container og derefter gik jeg ud til Ro´s Torv, hvor jeg lige gik en hurtigt runde samt besøgte Tiger og Føtex i nævnte rækkefølge, før jeg forsatte ad Københavnsvej ind til Algade.

Jeg var lige rundt om Xtra Pris samt Netto, hvor jeg for øvrigt løb ind i min Skats tante, så vi nåede lige at snakke sammen i en lille halv times tid, før jeg forsatte ad Algade for at komme til Søstrene Grenes. Da jeg nåede til Bahne, gik jeg lige indefor, for det kunne jo være, at de havde fået de første forårs- samt påskerelaterede varer hjem. Det havde de godt nok ikke, men til gengæld havde de sat nogle flere af deres sjove badeænder ned, så de nu befinder sig på et prisleje, hvor selv jeg har råd til at købe dem.

🙂

Det endte med, jeg kom til at solde for 90,00 kroner, men så fik jeg også fire nye badeænder for pengene. Den første af disse fire nye badeænder, der røg ned i min indkøbskurv, er denne Hip-Hop-badeand …

2011/02/23/101.jpg

… den anden af disse fire nye badeænder er denne punk-badeand …

2011/02/23/102.jpg

… og skal jeg være 100% helt ærligt, så er det altså allerførste gang, jeg har set en and med hanekam.

😉

Den tredje af disse fire nye badeænder er denne kokke-badeand …

2011/02/23/103.jpg

… og den fjerde samt den sidste af disse fire nye badeænder er denne Baseball-badeand …

2011/02/23/104.jpg

… der går så højt op i sin sport, at den har fået form ala en baseballbold.

Alle fire badeænder er fra det hollandske firma Silly Gifts. De tre første badeænder var sat ned fra 59,00 kroner per styk til 25,00 kroner per styk, og den badeand sidste var sat ned fra 25,00 kroner til 15,00 kroner.

Jeg forsatte min lille indkøbstur i Roskildes centrum med at gå rundt om Bog & Ide samt Søstrene Grenes, før jeg gik hjem samt satte alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads, før jeg gik i gang med at fotografere mine fire nye badænder.