Arkiver

Noget at glæde sig til


Hverdagen.

Det er jo altid skønt at have noget godt at glæde sig til. For eksempel så glæde min Skat og jeg os til, det forhåbentligt meget snart bliver forår samt over der nu "kun" er syv uger samt tre arbejdsdage til, vi tager hul på vores ti dage lange påskeferie, hvis min Skat vel og bemærket kan holde ferie- eller flex-fri eller i det mindste bare arbejde hjemmefra de tre første dage i selve påskeugen.

I forgårs fik min Skat så lige pludseligt samt helt uventet en mulighed for at holde en lille uges forårsferie i løbet af marts måned forudsat at den der ikke opstår uventede komplikationer samt problemer op med hensyn til løsningen af en stor opgave, der har deadline den 1. april 2011, hvilket ikke er en aprilsnar, eller der dukker nogle nye store uventede opgaver med meget korte deadline op.

Så derfor har vi planlagt, at vi holder forårsferie i hele uge i år 2011, hvilket vil sige, at vi holder fri fra hverdagenes opgaver fra og med lørdag den 19. marts 2011 samt til og med søndag den 27. marts 2011, og så krydser vi ellers begge to finger for, at der ikke dukker noget op, der gør, at vi bliver nødt til at ændre på den plan samt at vejrguderne sørger for, at foråret er vel ankommet til vores breddegrader på det tidspunkt.