Arkiver

En statusreport fra slagmarken – Del 6


Hverdagen.

Arbejdet med den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, nærmer sig til al held sin afslutning. Så forhåbentligt kan vi allerede i den først kommende weekend danne os et totalt overblik over skaderne, der er opstået, samt ligge en plan for i hvilken rækkefølge de skal udbedres, så vi kan komme på plads i både badeværelset samt i køkkenet.

I dag har der kun været en håndværker rundt om vores lejlighed og det var en murre, der lige fik klaret hullet i væggen …

2011/02/21/001.jpg

… imellem badeværelset og køkkenet fra køkkensiden af, og hvis alt går efter planerne, så ordner han hullet fra badeværelset side af i morgen.

De lodrette vandrør i skabet under vores køkkenvask skal nok ikke pakkes ind og dermed så mangler vi kun, når murren altså har været her i morgen, at få eftersynet lejligheden, så er den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, helt afsluttet samt overstået.