Arkiver

Denne weekends planer


Hverdagen.

Den første og dermed også den allerværste af de tre arbejdsuger, hvor håndværkerne skal rasere i vores lejlighed i forbindelse med den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, er til al held vel overstået, og vi har fået både vores badeværelse samt vores køkken tilbage.

🙂

Hvilket skal forstås på den måde, at vi nu har fået både koldt og varmt brugsvand samt afløb i begge rum, hvilket så bevirker, at vi ikke skal ud i opgangen for at hente vand og at vi ikke skal ned i en af de to yderst uhumske skurvogne for enden af vores blok, når vi skal i bad eller på toilettet. Vi har dog forsat ikke varme i badeværeslet og da varmekilden ( læs: lunstrengen ) i badeværelse samt varmeapparatet i soveværelset skal varme hele den ene side af vores lighed op, så der forsat ret så koldt i både badeværeslet, entreen samt køkkenet.

I dag skal min Skat starte med at montere et så kaldt aquastop på vandtilførselslangen til vores vaskemaskinen, før jeg kan komme til at sætte vaskemaskinen i gang med dagens første og lang fra eneste maskinefuld, og jeg skal starte med at støvsuge gulvet i vores badeværelse. For der ligge masser af murstøv samt puds på det og det vil ikke være særligt godt for guldafløbet samt kloakken, hvis det kommer ned i dem. Bagefter skal der gøres hovedrent i badeværelset, for det er meget mildt skrevet uhyggeligt beskidt efter håndeværkernes arbejdsindsats.

Så det bliver nok yderst begræset, hvor meget tid jeg får sammen med min computer og dermed også min blog i løbet af denne weekend, men jeg vender tilbage og forhåbentlige på fuld styrke allerede igen på mandag.