Arkiver

Forsat sippet


Hverdagen.

I går morges tillod jeg mig at skrive, at jeg nok bare er oversippet og jeg er nok ikke blevet mindre sippet siden da. For jeg synes altså ikke lige frem, at det er indbydende eller lækkert at blive mødt af synet af en bruseniche, der ser sådant ud …

2011/02/17/001.jpg

… eller synet af en håndvask, der ser sådant ud …

2011/02/17/002.jpg

… og hvis I så putter de to billeder ovenpå hinanden, så har I nok et ret så godt billede af, hvordan toilettet ser ud. Vandstanden i både brusenichen samt håndvasken steg for øvrigt, da toilettet skyllede ud, hvilket ikke lige frem gav mig større lyst til at gå i bad.

Der er stadigvæk ikke blevet gjort rent i skurvognene og dette billede …

2011/02/17/003.jpg

… er fotograferet det sted i den skurvogn, jeg besøgte her til morgen, hvor der er mest rent.
 
 
Så vil jeg lige komme med en lille rettelse … i mit indlæg i går morges skrev jeg …

"Det er alle beboerne fra to opgange altså fra 12 lejligheder, der er henvis til at bruge disse to skurvogne. Det vil sige i dagtimerne fra klokken 7:00 til cirka 17:00 er det nu beboerne fra fire opgange altså fra 24 lejligheder og der bor i gennemsnit to personer i hver lejlighed, hvilket vil sige, at vi er cirka 48 personer om at dels om to skurvogne".

… og det passer så bare ikke, for det er alle beboerne fra tre opgange altså fra 18 lejligheder, der er henvis til at bruge disse to skurvogne. Det vil sige i dagtimerne fra klokken 7:00 til cirka 17:00 er det nu beboerne fra fem opgange altså fra 30 lejligheder og der bor i gennemsnit to personer i hver lejlighed, hvilket vil sige, at vi er cirka 60 personer om at dels om to skurvogne, hvor der for øvrigt stadigvæk ikke er blevet gjort rent siden den 9. februar 2011. Hvilket efter min personlige mening på ingen som helst måder gør det spor bedre nok snare tvært imod !