Arkiver

Nødafløb


Hverdagen.

Da min Skat og jeg havde nydt aftens menu, gik vi i gang med at aflive dagens samlede opvask og selv om vi begge to hele dagen har prøvet på at bruge så lidt som over hovedet taget muligt af både bestik, glas, porcelæns med mere, så var der jo alligevel nogle ting, der skulle vasket af. Det blev det alt sammen så også i et vandfad og bagefter blev det skyllet af med vand fra en kande.

En noget besværlig, men dog nogenlunde brugbar løsning blandt andet takket været vores nødløsning med hensyn til afløb og kloak …

2011/02/14/301.jpg

… da vi var færdige med at vakse, op, tørre af samt stille på plads, tog min Skat den fyldte spand, hvorefter han gik hen til skurvognen for enden af vores blog og tømte spandens indhold ned i toilettet.

Hold lige helt op hvor jeg glæder mig til dette udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse er vel overstået, vi har jo ikke haft nogen som helts form for brugsvand i dagtimerne siden midten af oktober måned og nu har vi heller ikke nogen som helst form for afløb andet end en gammel spand.