Arkiver

Så er det næsten lige før …


Hverdagen.

… det er weekend, for hvis min Skat er meget heldig, så har han lige taget hul på indeværende uges allersidste arbejdsdag.

Det er også næsten lige før, at den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vandrør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, går i gang. For det sker allerede på mandag den 14. februar 2011 og så går der cirka tre ugers tid, før vi igen har brugsvand samt afløb i vores hjem. Indtil da er vi henvist til en skurvogn for enden af vores blok, så det skal jo nok på en eller anden måde blive rigtigt spændende.

Lige nu har jeg det sådant, at de næste tre ugers tid simpelhen bare skal overstås så hurtigt som muligt, selv om jeg jo udemærket godt ved, at de nok kommer til at gå langsomt. For vi kan jo ikke komme til at danne os et overblik over ødelæggelserne samt hyre håndværker til at udbrede de skader, vi ikke selv kan klare at ordne, og vi kan ikke komme til at leve et normalt hverdagsliv igen, før dette "cirkus" er overstået, og kunne jeg hoppe de næste tre ugers tid over, så gjorde jeg det altså.

Det ville jo så også have den fordel, at vi dermed ville komme næremere på vores påskeferie, som der lige præcist i dag "kun" er ni hele uger samt en enkelt arbejdsdags tid til, hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flexdage eller han bare i det mindste kan få lov til at arbejde hjemmefra de tre første hverdage i selv påskeugen.