Arkiver

En ny ynglings hæklenål ?


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg forlod Bahne 40,00 kroner fattigere og tre små rebelske badeænder samt en stor rockende badeand rigere, jeg forsatte ad Algade for at komme hen til Rok & Uld i Skomagergade, men lige inden jeg nåede til fodgængerovergangen lige før Stændertorvet, mødte jeg min Skats tante, der også var ude at gå sig en tur, for hun var på vej hen til Netto.

Min Skats tante og jeg talte sammen i nogle få minutter, før vi begge to forsatte i den planlagte retning. Jeg nåede hen til Rok & Uld i Skomagergade, og det viste sig, at hende, der stod i butikken i dag, og jeg har den sammen mening om hæklenåle … for de skal altså være uden nogen som helst former for skaft. Så jeg fik købt mig en ny hæklenål nummer 2,5 …

2011/02/10/301.jpg

… desværre er den 15,00 centimeter lang, men man kan vel ikke altid får alle sine ønsker opfyldt og nu er jeg jo blevet fri for, at den er udstyret med en eller anden form for ubrugeligt skaft.

Den nye hæklenål nummer 2,5 kostede for øvrigt en rund tyver, men hvis den lige som den, der knækkende i lørdags, kommer til at samarbejde med mig i næsten fyrre år, så er det jo i grunden ikke særligt dyrt.