Arkiver

Rebelske badeænder


Hverdagen, Ænder.

Da jeg forlod Kvickly i Algade, hvor jeg ikke havde fået købt de ting, jeg skulle have haft købt der, men derimod havde jeg fået købt årets allerførste plyssede ælling, forsatte jeg ad Algade hen til første Tiger og derefter Netto, hvor jeg lige fik købt et par småting begge steder, før jeg forsatte ad Algade for at komme hen til Rok & Uld i Skomagergade.

Det var godt nok ikke meningen, at jeg skulle købe noget som helst hos Bahne i Algade, men det kom jeg altså alligevel til at gøre. For da jeg gik forbi butikkens udstillingsborde, så fik jeg øje på denne seje Rock Duck

2011/02/10/201.jpg

… der er fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med midi ducks, og den var sat ned fra 79,95 kroner til en rund tyver.

Jeg gik ind i butikken for at betale for min nye badeand og dermed fandt jeg ud af, at den er en ud af fem forskellige Bud midi ducks, der lige for tiden er på tilbud. Se det er jo næsten at friste mig over evne, for selv om jeg helst vil have badeænderne fra Bud i mini-udgaven, så hvis jeg får mulighed for at købe dem i midi-udgaven til en rund tyver per styk, så er det altså meget billigere end at give 49,00 kroner per styk for dem i mini-udgaven.

🙂

Jeg dyede mig dog bare ikke helt, for i stedet for at købe en mere eller hvorfor ikke alle fire mere af de af Bud midi ducks, der er på tilbud, nøjes jeg med at købe et sæt bestående af tre rebelske mini ducks …

2011/02/10/202.jpg

… der hedder henholdsvis Duck Off, Get Ducked og Duck You ! De var sat ned fra 95,00 kroner per sæt til 20,00 kroner per sæt, hvilket er enorm billigt, da det drejer som om badeænder fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med Mini Duck Set.

Fire nye badeænder tre små samt en stor og oven i købet fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie for kun 40,00 kroner det er altså godt nok billigt.