Arkiver

Årets første nye plyssede and …


Hverdagen, Ænder.

… eller rettere ælling kom jeg til at købe i dag. Det skete, da jeg i formiddags var gået en tur ind til Roskildes centrum for at handle lidt ind. Første stop på turen var Kvickly i Algade, men desværre havde butikken ikke det, jeg skulle have haft der, hvilket der så ikke lige frem er noget nyt i eller uvant ved. Jeg kom dog ikke til at gå helt tomhændet fra butikken, for under min rundtur i kælderetageren, kom jeg til at støde på denne lille søde størrelse …

2011/02/10/101.jpg

… og da jeg, efter jeg havde talt med tre forskellige medarbejder, fik at vide, den kunne blive min for en rund tyver, så blev den det.

Den er udknækket hos det amerikanske firma Yottoy og den er den sidste ud af en serie med tre forskellige små plys dyr med tilhørende bog.

Selvfølgelig er det en amerikansk oversættelse af H. C. Andersen evigt aktuelle eventyr om Den Grimme Ælling, der er i bogen, og selv om min nye plyssede ælling skal forstille at være grim, så synes jeg, den er noget så vidunderligt dejlig, som den står der og strækker sig samtidigt med den basker med sin små optimistiske vinger og rapper sødt til mig. Jeg får simplehen bare sådant en stor lyst til at tage den i mine hænder samt ae, beskytte og elske den.