Arkiver

Fra kaos til orden – Fryseren


Hverdagen.

Både min Skat og jeg har været i fuld gang med udførelsen af diverse opgaver lige side vi stod op i morges – han på sit arbejde og jeg her hjemme, hvor jeg blandt andet har nået at få pakke nogle flere af mine ænder ned i fem flyttekasser fra Shurgard.

Da min Skat ikke har trænet i hele denne uge, fordi han har nogle problemer med sin ene ankel og det helst ikke skal udvikle sig til noget alvorligt, var han dejligt tidligt hjemme i dag i hvert fald i forhold til den tid, han normal kommer hjem om fredagene, hvor han jo køre direkte fra arbejdet og så til træning. Så da han havde spist noget lynhurtigt frokost, satte han sig i sofaen foran fjernsynet i en times tid og jeg satte mig lige ved siden af ham, for jeg kunne sangens klemme hans ribben imens jeg hæklede på det igangværende projekt.

Bagefter blev vi enige om, at vi kører ud til Shurgard med de sidste kasser med julepynt samt med alle kasserne med ænder i aftens, så vi har den opgave mindre, der skal løses i morgen, og så handler vi ind på vej hjem derude fra, men så var det, at vi lige blev enige om at finde ud af, hvor meget ledig plads der er i vores fryser.

Nu er der ikke fordi, vi ikke har et nogenlunde godt overblik over, hvad vores fryser indeholder, for det har vi. Da vi har oprettet et regneark over dens beholdning. Det vil sige, at hver gang vi putter noget ind i fryseren, skriver vi det ind i regnearket og hver gang vi tager noget ud af fryser, sletter vi det i regnearket.

Der, hvor den så halter, er med hensyn til at putte tingene ned i den rigtige af fryserens fire skuffe. For det er langt fra hver gang, der er plads i lige præcist den skuffe, hvor tingene hører til, og så bliver de langt ned i en "forkert" skuffe i stedet for.

Så derfor gik vi i gang med opgaven …

2011/02/04/101.jpg

… der tog en lille times tid, og lige så snart min Skat har skrevet den opdaterede udgave af vores frysers lagerliste, så bliver den printet ud, og derefter sat på vores kogebogsholder, men det går han først i gang med, når vi har fået handlet ind, for vi skal blandt andet købe frostvarer og så kan de lige så godt bliver skrevet ind med det samme, før den opdaterede liste bliver printet.