Arkiver

Badeænder samt ænder til bad – Del 4


Hverdagen, Ænder.

Fredag den 17. september sidste år pakkede jeg alle mine badeænder samt ænder til bad væk eller rettere troede jeg, at jeg fik pakket alle mine badeænder samt ænder til bad væk, for der jeg nåede til fredag den 12. november sidste år, var bestanden af badeænder samt ænder til bad nået at vokse med en hel del, der så lige blev pakket ned til de øvrige af slagens.

Nu var jeg så heldig, at jeg fik badeænder samt ænder til bad i både min pakkekalender samt i en af julegaverne fra familien i Jyderup og da jeg jo selv kom til at købe badeænder både i midten af december måned sidste samt i fredags og i lørdags, så ser bestanden af nytilkomne badeænder samt ænder til bad sådant ud …

2011/02/03/001.jpg

… så lige så snart jeg har spist min morgenmad samt drukket min morgenthe, jeg har været i bad samt fået tøj på, og jeg har hængt dagens første samt eneste maskinfuld nyvasket tøj til tørre, så vil jeg gå i gang med at pakke dem alle sammen ned i en sort 15 liters SmartBokse, der så skal stå sammen med de fire andre sorte 15 liter SmartBokse, der også indeholder badeænder samt ænder til bade, ud hos Shurgard lige indtil jeg får mulighed for at få dem alle som en frem i lyset igen.