Arkiver

Nedpakningen af mine ænder – Del 3


Hverdagen, Ænder.

Ganske som jeg også tillod mig at skrive i tirsdags samt i går, så er der praktisk opgaver, man udfører med glæde, og så er der praktiske opgaver, man udfører med alt andet end gælde, og til den sidste kategori hører så absolut den opgave, jeg har brugt en del timer på i løbet af denne onsdag.

På den anden side så er det allerede om tolv dage altså mandag den 14. februar 2011, at den del af den helt store udskiftning af samtlige faldstammer, lunestrenge samt lodrette vanderør i vores bebyggelse, der skal finde sted i vores lejlighed, begynder og derfor er det ved at være i noget nær allersidste øjeblik, hvis jeg skal have nået at pakke de af mine dejlige ænder, der ikke står bag lukkede glaslåger, ned, så de ikke kommer til at tage skade, imens håndværkerne er i gang i vores lejlighed.

Så i løbet af dagen har jeg nået at pakke nogle flere af mine mellemstore, mindre samt samt små ænder ned i fire grå 31 liters SmartBokse …

2011/02/02/001.jpg

2011/02/02/002.jpg

2011/02/02/003.jpg

2011/02/02/004.jpg

… og ganske typisk samt helt normalt for mig, så har jeg selvfølge sat et lille nummer på hvert af de fire grå 31 liters SmartBokse, lige som jeg også har oprettet et regneark til dem hver på min computer. I disse regneark har jeg en kolonne til antal, en kolonne til en kort beskrivelse af anden / ænderne, en kolonne til pris samt en kolonne til diverse små bemærkninger som for eksempel hvem jeg har fået den pågældende and af eller hvor jeg har købt den samt hvad jeg har givet for den.

Det er desværre ikke alle mine ænder, jeg kan huske, hvem jeg har fået dem af eller hvor jeg købt dem samt hvad jeg har givet for dem, så de to sidste kolonner er lettere manglefulde.

Alle mine ænder og jeg er stadigvæk alt andet end glade for det, jeg lige for tiden er i gang med at foretage mig med dem, og jeg håber, at jeg meget snart får mulighed får at blive genforenet med dem.