Arkiver

Årets 16. "ups" !


Hverdagen.

Egentlig havde jeg i morges sat mig for, at dagen i dag skulle være sådant en rigtigt "hjemme hygge" dag, hvor jeg primært ville bruge tiden på at ajourføre min ret så forsømte blog, så jeg måske kunne nå at få streget nogle få indlæg på min "lille" liste, men nu går det jo meget sjældent sådant som jeg har håbet på eller planlagt og planer er jo som bekendt til at ændre, så derfor tog jeg en tur i Stof og Stil.

🙂

Jeg startede med at går rundt om containeren med dagrenovation, rundt om containeren med papir og der efter rundt om containeren med pap, før jeg gik ind til Roskilde station, hvorfra jeg tog bus linie 123 ud til Stof og Stil, hvor jeg kom til at foretage årets 16."ups".

Faktisk er der ikke tale om en ups og det er derfor, jeg har sat det i gåseøjne. For jeg havde allerede inden jeg gik hjemmefra, sat mig for, at jeg skulle købe 9 nøgler blåt ( farve nummer 20 ) og et nøgle hvidt ( farve nummer 01 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) …

2009/09/30/001.jpg

… når jeg kom ud i Stof & Stil, og det overholdte jeg, for jeg nøjes med kun at købe det. Så det blev et dejligt billigt besøg derude i dag, for jeg nøjes med kun at bruge 100,00 kroner.

Både det blå så vel som det hvide garn er øremærket til tre kommende hækleprojekter, jeg skal bruge til julegave i år, hvis jeg kan nå at få dem færdige, ellers må de ligger over til næste år.

Ganske som jeg stort set altid når det, var jeg også så hurtigt under dagens besøg i Stof & Stil, at jeg kunne komme tilbage til Roskilde station på det sammen klip, som jeg havde brugt til turen derud.

Desværre viste det sig, da jeg nåede hen til stoppestedet, at der var lidt over et kvartes tid til bussen ville komme i følge køreplanen, men i stedet for at bruge tid på at surmule over det trak jeg min mobiltelefon op af tasken og så ringede jeg til Mor 06, som jeg så talte med, imens jeg ventede på bussen samt jeg kørte med bussen til Ro´s Torv.