Arkiver

Edderkopper og græskar


Hverdagen.

I dag havde jeg en aftale med Mona klokken 11:10 og bagefter kunne jeg jo så meget passende lige handle lidt ind på vej hjem inde fra Roskildes centrum. Hvilket jeg også fik gjort og jeg kom oven i købet også til at købe lidt mere end, der rent faktisk stod på min huskeseddel. Det sket, da jeg handlede ind hos Føtex i Roskilde Stations Center. For i dag havde de så endeligt langt om længe fået fyldt en hel lille reolsektion op med diverse ting til Halloween.

🙂

Jeg ved godt, at jeg efterhåndens har nået at få samlet mig en pæn samling af diverse pyntenips og ting til Halloween, men det er med samlingen af pynt til Halloween lige som med samlingen af pynt til resten af årets højtider … der "skal" altså lige som lidt nyt til hvert år, og i år er det så ind til videre blevet til det lysende keramik græskar fra i lørdags samt to dejlige velernæret metal edderkopper …

2009/09/28/001.jpg

… der kostede 9,95 kroner per styk, samt til fire forskellige små keramik græskar …

2009/09/28/002.jpg

… der også kostede 9,95 kroner per styk. Jeg kunne simpelhen ikke vælge et eller flere af dem fra og derfor købte jeg dem alle fire. De har godt nok også nogle virkelige dejlige ansigtudtryk alle som en.

🙂

Jeg har på fornemmelse, at jeg desværre nok ikke når at få pyntet op til Halloween i år. Jeg havde ellers glædet mig til samt håbet på, at jeg kunne omdanne hele vores stuen til et helt lille Halloween-land igen i år, lige som jeg gjorde det sidste år, men i år har min Skat og jeg lige som ikke ikke rigtigt plads til det. Da vi allerede mere eller mindre har fyldt hele vores stue mere end godt op med nogle ting, som vi har taget hjem ude fra Shurgard, og vi håber begge to på, vi kan nå at få set om ikke det hele så i hvert fald det meste af det igennem samt sorteret og reduceret i det inde jul.

Det er lige som ikke muligt at "leje" den sammen plads ud to gang i det samme tidsrum, og derfor når jeg nok ikke at få mere Halloween pynt frem i år end lige præcist det, jeg kommer til at købe og det jeg måske også selv når at fremstille i år.