Arkiver

Det var næsten denne søndag


Hverdagen.

Så har klokken lige passeret 21:00 og nu er det igen lige før, min Skat og jeg går i seng. For nu er vi igen nået at blive så trætte, at vi har mere end svært ved at holde os vågne.

Så er endnu en søndag og dermed også endnu en weekend gået og som sædvanligt føler vi begge to, at vi ikke rigtigt bare tilnærmelsesvis har nået bare en brøkdel af alt det, vi meget gerne ville have nået i løbet af denne weekend, men for en gangs skyld er der en årsag til det … for min Skat har desværre været nødt til helt alene at skulle klare alle de mange forskellige praktiske opgaver og ting, der har skulles gøres i løbet af weekenden. Fordi såret i min højre håndflade endnu ikke er vokset så godt og meget sammen, at jeg kan bruge hånden til ret meget fornuftigt.

Så min Skat har ikke kun skulle klare alle hans egne normale weekendopgaver, men han har også skulle klare alle de opgaver, som jeg normalt plejer at tage mig af. Jeg håber virkeligt, at min hånd snart er kamp klar igen, for dette her er ikke udholdeligt hverken for ham eller mig.