Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Selv om klokken kun lige akkurat har passeret 21:00, så er min Skat og jeg igen så trætte, at vi har mere end svært ved at holde os vågne, og derfor varer det nok heller ikke ret længe, før vi begge to går i seng for at sove mindst fem kvarter i timen. Så vi forhåbentlige er både friske og veludhvilet i morgen tidligt, når clockradioen igen begynder at larme noget så frygteligt irriterende, og vi skal i gang med alle de mange opgaver, som den nye dag helt sikkert vil bringe os.

Vi har jo også begge to været oppe til normaltid igen i dag, og min Skat har været de sædvandlige otte timer på jobbet helt uden nogen som helst former for pause, da han jo først spiser frokost, når han er kommet hjem derinde fra. Derefter løb han først sammen med mig og hvorfor løb han sig helt normale tirsdags tur.

Selv har jeg nået alle de der helt almindelig hverdags ting, jeg som minimum plejer at nå hver dag, samt vaske og stryge fire maskinefulde ( 101 stykker ) tøj, der er blevet hængt og lag på plads i diverse skabe og skuffer. Dermed har jeg også næsten fået aflivet vores vasketøjskurve. Det er i hvert fald ikke ret meget, der ligger i dem lige nu. Ellers har jeg brugt en hel del af dagen på at ajourføre min blog, men hvor mange samt hvilke indlæg, der er tale om, orker jeg simpelhen ikke at liste op lige nu og her, men måske når jeg det i løbet af i morgen tidligt.