Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

I går aftes blev min Skat og jeg enige om, at vi skulle have burritos ( læs: majs pandekager ) med fyld til middagsmad i dag. Vi har jo stadigvæk masser af friske solmodne tomater ude på altanen, en lille håndful friske ærter tilbage fra i lørdags samt masser af hakket oksekød i fryseren, så der skulle kun købes en frisk peberfrugt. Hvilket jeg også huskede at gøre, da jeg var i Aldi.

Så langt så godt … så var der bare lige det ved det, at da min Skat kom hjem fra træning og han ville gå i gang med tilberedningen af vores middagsmad, at han stillede følgende spørgsmål: "Skat, hvor stillede du skålen med det hakkede oksekød, du tog ud af fryseren i går ?" "Mig ? Jeg troede, at du tog det ud" svarede jeg … se så er det jo mere end godt, at vi havde noget i fryseren, der kunne gå direkte derfra via ovnen samt stegepanden og så ind på middagsbordet …

2009/09/21/401.jpg

… pomfrit, kylletter og dertil nogle skiver rugbrød. Det var måske ikke så spændende, men vi blev mætte, hvilket var det vigtigste, samtidigt med det generede en minimal opvask.