Arkiver

Tanker lige før spisetid


Hverdagen.

Solen er stort set gået helt ned og det er for alvor ved at blive mørkt udenfor. Da det er overskyet her til aften, var der desværre ikke nogen solnedgang, som jeg kunne komme til at fotografere.

Min Skat er i fuld gang med at tilberede vores aftensmad og lige om lidt skal jeg i gang med at dække spisebordet, så vi kan sidde ved det, imens vi spiser aftens menu.

Taget i betrækning hvor lidt søvn min Skat og jeg har fået i løbet af natten og især hvordan vi begge to havde det, da vi stod i morges, så er vi faktisk begge to yderst tilfredse med alt det, som vi hver især har nået i løbet af dagen. For mit Skats vedkommen nåede han på arbejdet samt til dobbelt træning bagefter og jeg har nået samtlige af de mange forkellige praktiske ting, som jeg havde sat mig for, at jeg som minimum skulle nå i løbet af i dag.

Jeg havde dog håbet på, at jeg også ville have fået lidt tid til overs til at blogge i løbet af dagen, men det ser ikke ud til, at jeg nå at skrive meget mere end dette indlæg i aften. Så det må lige som en hel del andre ting altså pænt vente til i morgen eller en anden god dag.