Arkiver

Flere kastanier


Hverdagen.

Jeg forsatte ad Algade ned til Netto, hvor jeg lige fik handlet lidt ind, før jeg gik via Lille Gråbrødre Stræde, Store Gråbrødre Stræde, Hersegade og Jernbanegade til Køgevej, som jeg krydsede via den lille gangbro. Derfra forsatte jeg ad Knudsvej til Roskilde Ringen, som var lige så smuk en oplevelse i dag, ganske som den plejer at være. Desværre havde jeg for en sjælden gangs skyld ikke taget mit kamera med.

🙁

Jeg krydsede Søndre Ringvej, før jeg gik i Aldi, hvor jeg lige handlede lidt ind, før jeg forsatte ad Søndre Ringvej til jeg nåede til krydset ved Køgevej – altså der hvor Søndre Ringvej bliver til Nordre Ringvej. Jeg smuttede igennem et af de små huller i den lave hæk og dermed kom jeg ind på græsplænen, hvor jeg samlede nogle af de kastanier, som det store kastanietræ var så høfligt, at det smed ned til mig i lige præcist det øjeblik, jeg nåede hen til det.

🙂

Da jeg kom hjem, fandt jeg en lille glasskål frem, som jeg lagde dagens nye kastanier ned i …

2009/09/21/301.jpg

… Så de kan stå i den og sprede lidt hyggeligt efterårs stemning på vores køkkenbord, imens de holder kastanierne fra i mandags med selskab.

Derefter satte jeg alle de nyindkøbte varer på plads samt smurte min frokost, som jeg har spiste, imens jeg skrev det overforstående.

Nu vil jeg lige rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter dels min Skat og min morgenmad samt min frokost. Derefter vil jeg stille mig at stryge resten af indholdet af de to maskinefulde ( 54 stykker ) tøj, som jeg nåede at vaske i løbet af morgen og formiddagen, så det kan blive hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Derefter skal jeg så også meget gerne lige nå at vande alle vores planter altså både dem ude på altanen og dem inde i lejligheden samt nippe visne blade og blomster af dem, før jeg ringe til Poul og hvis jeg er både heldig og hurtigt, kan jeg måske også lige nå at hækle lidt på det igangværende projekt, før min Skat kommer hjem fra trædning og vi skal i gang med at tilberede vores aftensmad samt dække bord.