Arkiver

Vilde sko


Hverdagen.

Selv om min Skat og jeg sov længe her til morgen og selv om vi begge to dermed også begyndte vores arbejdsdag en hel del senere end, hvad vi normalt plejer at gøre det, er det jo ikke ensbetyndende med, at vi ikke begge to har en hel del forskellige opgaver, vi skal havde klaret i løbet af dagen. Faktisk betyder det kun, at vi har langt mindre tid til rådighed til løsningen af alle de mange forskellige opgaver.

Selv nåede jeg at få klaret alle de der helt almindelig hverdags ting, som jeg plejer at nå stort set hver morgen samtidigt med jeg nåede at vaske to maskinefulde tøj, der blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Det vil sige, det af tøjet, der bliver pænest, hvis det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, blev selvfølgeligt det.

Jeg nåede at snakke i mobiltelefon med Anne og derefter med Wivi, før jeg gik rundt om containeren med batterier, dagrenovation og papir samt rundt om containeren med glas, før jeg gik ud til Ro´s Torv, hvor jeg blandt andet lige skulle en tur i Føtex. Der kom jeg til at solde, for jeg købte et par sko til mig selv og da jeg ikke ligefrem står og mangler sko, så var det ren sold at bruge 99,95 kroner på dette par "vilde" sko …

2009/09/21/101.jpg

… som jeg simpelhen bare måtte eje. Jeg har en strikket cardigan i de sammen farver samt det samme mønster, og hvis jeg sætter den sammen med mine nye sko samt enten en brun eller en sort kjole eller bluse og nederdel, så kommer jeg jo næsten til at ligne noget nær en million kroner.

😉

Det mest underlige ved det er, at selv om skoene ikke lige havde været højeste mode, fordi rovdyrs print nu igen er på vej ind i modebilledet, så havde jeg købt dem alligevel. Simpelhen fordi jeg synes, de er både flotte, smarte og sjove.

Jeg er godt nok af den opfattelse at alle former for pels og skin er kønnest på dets rette eje ( dyret ) og jeg bryder mig bestemt ikke om personer, som går med den slags og slet ikke, hvis det kommer fra truede dyrearter, men jeg har intet imod selv at bære det, hvis det vel og bemærket er fremstillet 100% syntetisk.