Arkiver

God morgen søndag


Hverdagen.

Det er søndag morgen og dermed har vi nu taget hul på den sidste halvdel af denne uges weekend, og selv om min Skat og jeg er stået lidt senere op, end vi normalt gør det på hverdagene, så har vi til al held stadigvæk masser af timer tilbage af denne dag.

🙂

Dagens meget smukke solopgang over Astersvej klokken cirka 6:40 …

2009/09/20/001.jpg

… som jeg oplevede, nød og fotograferede den fra det lukkede vindue i vores soveværelse, lige efter jeg var stået op.

Vi har begge to masser af planer for, hvad denne søndag skal bruges på og det ender jo med, at vi kommer til at bruge resten af morgen samt det meste af formiddagen på at nusse lidt rundt, imens vi lige når at få klaret en god håndfuld af alle de der helt almindelige hverdagsting, som ingen lægger mærke til, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke lige når dem.

Resten af dagen kommer nok til at gå med, at der bliver lagt rent sengetøj på vores seng og det sengetøj, der bliver taget af den, bliver vasket og strøget i løbet af dagen. Vi får støvsuget samt tørre støv af i hele lejligheden inklusiv altanen og måske får vi også lige klaret et enkelt eller to af alle vores mange små og mindre samt større og store hængepartier.

Der til kommer, at vi gerne skal nå ud at løbe begge to, samt at vi meget gerne vil nå at fremkalde alle de mange billeder, som vi begge to nåede at tage i løbet af vores tur til København samt vores hyggelige besøg i Tivoli i går.