Arkiver

En tøsse-hygge-snakke-eftermiddag sammen med Heidi


Hverdagen.

I løbet af morgen og formiddagen nåede jeg at vaske en maskinefuld kulørt finvask samt en maskinefuld sort finvask, som blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Det vil sige, det, der bliver pænest, når det bliver strøget i våd tilstand, blev selvfølgeligt det. Jeg nåede at vande alle vores planter altså både dem ude på altanen og dem inde i lejligheden.

Jeg nåede rundt om containeren med papir samt rundt om containeren med pap, før jeg gik i Aldi for at handle ind og jeg nåede at putte alle de nyindkøbte varer på plads, før jeg gik rundt om containeren med dagrenovation samt rundt om containeren med mere pap på min vej ind til Roskilde station, hvor jeg mødte Heidi ved 12:15 tiden.

Vi var lige rundt om Føtex ved stationen, hvor jeg fik købt det sidset af det, som vi manglede til weekenden, før vi gik hjemad via Roskilde Ringen. Da vi kom hjem til mig, fik jeg lige puttede de nyindkøbte varer på plads, før vi smurte samt spiste frokost. Derefter blev vi enige om, at vi ville nyde det helt fantastisk flotte og meget milde efterårsvejr fra bænken foran den stort set aldrig brugte legeplads, imens vi forsatte med at tøsse-hygge-snakke, hvilket vi gjorde lige indtil, Brian kom ved 16:30 tiden for at hente Heidi. Vi nåede at småsnakke lidt sammen alle tre, før Heidi og Brian kørte mod Jyderup.

Egentligt har det været en rigtigt hyggelig eftermiddag, Heidi og jeg har tilbragt sammen, og derfor er det endnu mere ærgerligt, at vi begge to har så svært ved at finde tid til den slags i vores respektive kalender.

Min Skat kom hjem fra arbejdet med efterfølgende træning og efter han havde spist sin frokost og vi lige havde nået at hyggesnakke lidt, gik han ind til sin computer, imens jeg gik i gang med at stryge dagens to maskinefulde ( 52 stykker ) nyvasket tøj, der lige blev hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, min Skat har nemlig lige fortalt mig, at dagens solnedgang ser ud til at blive en af den slags, som helt sikkert er værd at fotografere og det kunne jo være, at der kommer bare et par tre gode billeder ud af mine "anstrengelser".