Arkiver

Så blev det endeligt fredag morgen


Hverdagen.

Så blev det endeligt langt om længe fredag morgen igen og dermed er det ved at være en uges tid siden, jeg sidste gang skrev om fænomenet med de alt for korte weekender og især de alt for lange arbejdsuge.

Vejrmæssigt er det for øvrigt en ret så kørlig morgen. For lige nu er der cirka plus 4,4 grader udenfor her i Roskilde samt støvregn. Det trækker dog en hel del op, at vinden er svag til let samt at det i følge DMI skal blive en vejrmæssigt ret så flot dag. Fordi det kommer til at klare op i løbet af morgen samt formiddagen, og resten af dagen kommer til at byde på masser af solskin fra en høj klar blå samt næsten skyfri himmel og dagtemperaturen vil ligge omkring de tyve plus grader. Hvis man ellers tør tro på metrologerne, så skulle det fine tidlige efterårsvejr forsætte på denne måde i hvert fald til midten af næste uge.

For femte gang i denne uge er min Skat på vej til sit arbejde og jeg sidder ligeledelse for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt morgenthe, imens jeg skrive lidt på min ret så forsømte blog. For selv om jeg indtil videre har nået at skrive 35 små indlæg i løbet af denne uge, så er min blog meget langt fra ajour og den er ikke en gang ajour bare med hensyn til indlæggene fra indeværende måned.

Jeg tror dog ikke, at jeg når at komme videre mod en fuldstændig ajourføring af min blog i det kommende stykke tid og slet ikke hvis jeg forsætter med at koncentrere mig om vores hjem og især alle de af vores mange små og mindre samt større og store hænge-partier, jeg meget gerne meget snart vil have aflivet, men hvis jeg bare kan nå at skrive de få små indlæg, som jeg får lyst til i løbet af dagen, og jeg dermed ikke kommer til at skrive flere indlæg på mine to lister over indlæg, jeg meget gerne vil skrive, så vil jeg også være mere end tilfreds.

Nu har jeg lige fået en lille e-mail fra min Skat. Så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange forskellige opgaver. Så må jeg vel også hellere stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med nogle af de mange forskellige praktiske opgaver, som jeg meget gerne både skal og især vil nå i løbet af i dag.