Arkiver

Samarbejde …


Hverdagen.

… på et meget højt plan er nok den allerbedste beskrivelse af, hvad vingetørrestativet, vaskemaskinen, strygejernet, solen og jeg har haft gang i lige siden 7:00 tiden i morges.

Indtil videre har vi i fællesskab mere eller mindre allerede klaret en maskinefuld quickvask på 30 grader, en maskinefuld hvid finvask på 40 grader, en maskinefuld lys finvask på 40 grader og en maskinefuld kulørt finvask på 40 grader. Det tøj, der bliver allerpæneste, når det bliver strøget imens det stadigvæk er vådt, er blevet strøget lige så snart, det er blevet taget ud af vaskemaskinen og resten af tøjet er blevet hængt til tørre på vingetørretstativet …

2009/09/15/001.jpg

… ude på altanen, hvor solen så har haft travlt med at tørre det, og jeg har strøget det, efterhåndens som det er blevet strygetørt. Alle det tøj, der er strøget helt færdigt, er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Lige nu er vaskemaskinen i fuld gang med en kulørt bomuldvask på 60 grader med blandt andet håndklæder samt viskestykker, og når den en gang er færdigt, så tror jeg, at vaskemaskinen får lov til at holde pause til i morgen. Fem maskinefulde nyvasket og nystrøget tøj på en enkelt dag må vel også siges at været en helt fin præsentation og selv om vasketøjskurvene endnu ikke er tømte ?