Arkiver

Dagens høst


Hverdagen.

I løbet af morgen og først på formiddagen nåede jeg at vaske først en maskinefuld kulørt finvask og derefter en maskinefuld sort finvask. Det tøj, der bliver pænest, når det bliver strøget, imens det stadigvæk er vådt, blev strøget med det samme og resten af tøjet blev hængt til tørre på vingetørrestativet ude på altanen. Så jeg håber, at solen vil hjælpe mig med at tørre det.

Jeg nåede at tale i mobiltelefon med Anne i den lille times tid, det tager hende at køre på arbejdet, og bagefter med Wivi i et lille kvarters tid. Så gik jeg rundt om containeren med batterier, dagrenovation og papir, før jeg gik rundt om containeren med pap og derfra gik jeg til Aldi, hvor jeg lige fik købt det meste af det, som vi manglede i dag.

Så nåede jeg lige at smøre samt spise min frokost, imens jeg lige fik tjekket samt besvaret e-mail og så fik jeg lige nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter dels min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg gik hjemmefra ved 14:00 tiden.

Jeg nåede at ringe til en tidligere kollega, som jeg arbejdede sammen med i et firma i Gladsaxe i starten af dette årtusind, så jeg kunne tale i mobiltelefon med hende, imens jeg gik ind til Roskildes centrum, og derefter fik jeg også lige ringet til samt talt med min veninde i Rønnebærparker.

Jeg nåede ind til Mona til den aftalte tid, hvilket vil sige klokken 14:40, og som sædvandelig, nåede tiden at rande fra os. Så det er nok meget godt, at vi har et møde igen allerede på torsdag.

På hjemvejen, da jeg nåede den store græsplæne ved det lysreguleret kryds ved Køgevej, der hvor Søndre Ringvej bliver til Nordre Ringvej, smuttede jeg igennem et af de små huller i den lave hæk og dermed kom jeg ind på græsplænen, hvor jeg samlede nogle af de kastanier, som det store kastanietræ har smidt i løbet af dag, op …

2009/09/14/101.jpg

… og da jeg kom hjem, fandt jeg en lille glasskål frem, som de blev lagt ned i. Så de kan stå i den og sprede lidt hyggeligt efterårs stemning på vores køkkenbord.

Jeg har for øvrigt lige fundet ud af, at jeg sidste år gjorde det samme den 12. september. Så det er måske ved at blive en mere eller mindre fast "midt i september tradition", at jeg samler en god håndfuld kastanier op og ligger dem til hygge samt pynt i en lille glasskål ?