Arkiver

Er det allerede mandag morgen ?


Hverdagen.

Så er det sørme allerede blevet mandag morgen igen og der med er det nu ved at være en uges tid siden, jeg sidste gang skrev om fænomenet med de alt for korte weekender og især de alt for lange arbejdsuge.

Vejrmæssigt er det for øvrigt en mild morgen. For lige nu er der cirka plus 12,0 grader udenfor her i Roskilde samt stjerneklart. Det trækker dog noget ned, at vinden er jævn til hård. I følge DMI skal det blive en vejrmæssigt ret så flot dag med masser af solskin fra en høj klar blå samt næsten skyfri himmel og dagtemperaturen vil ligge omkring de tyve plus grader, og hvis man ellers tør tro på metrologerne, så skulle det fine tidlige efterårsvejr forsætte på denne måde i hele denne uge.

For første gang i denne uge er min Skat på vej til sit arbejde og jeg sidder ligeledelse for første gang i denne uge foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt morgenthe, imens jeg skrive lidt på min ret så forsømte blog. For faktisk blev det kun til syv mindre indlæg i løbet af hele sidste uge og jeg tror ikke, at det bliver til ret meget mere i denne uge. Slet ikke hvis jeg forsætter med at koncentrere mig om vores hjem og især alle de af vores mange små og mindre samt større og store hænge-partier, jeg meget gerne meget snart vil have aflivet.

Nu har jeg lige fået en lille e-mail fra min Skat. Så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange forskellige opgaver. Så må jeg vel også hellere stoppe mit bloggeri for denne gang, så jeg kan komme i gang med nogle af de mange forskellige praktiske opgaver, som jeg meget gerne både skal og især vil nå i løbet af i dag.