Arkiver

Hjemad


Oplevelser.

Det er en hele vej igennem virkelig dejlig eftermiddag, som min Skat og jeg har tilbragt i Zoologisk Have i København i dag.

🙂

Det tidlige efterårsvejr har vist sig fra sin allerskønneste side af med en sol, der har skinnet fra en høj klar blå samt stort set skyfri himmel. Det har været næsten vindstille og de få vindpust, vi har oplevet, har alle som en været lette, og temperatueren har ligget lige under de 20 plus grader. Så kan man nok ikke tillade sig at håbe på ret meget bedre efterårvejr på vores bredegrader.

Vi har begge to hygget os gevaldigt med at opleve, nyde og især fotografere alle de mange forskellige skønne og spændende dyr samt især alle de mange både bløde, kære, legesyge, nuttede, søde samt uldne dyrebørn, der er ved at blive store. Vi har også begge to nydt at være kærester, for vi har mange rigtigt mange gange under vores rundtur i den 150 år gammel have tilladt os at stoppe op og give efter for vores behov samt lyst til at kramme, kysse og nusse lidt med hinanden. Der skal som bekendt også være tid til hyggen samt tid til at nyde hinanden. For hvorfor skulle man ellers have en kæreste ?

Vi er begge to ved at være lidt halv trætte, men det er på den der dejlige gode måde, som man nu en gang bliver træt på, når man har haft en virkelig god dag med mange gode indtryk, og derfor har vi nu sat kursen væk fra Frederiksberg og ud af København …

2009/09/12/401.jpg

… og vestpå mod Roskilde samt vores hjem …

2009/09/12/402.jpg

… og lige som på turen ind til Zoologisk Have har vi igen fordelt opgaverne imellem os sådant, at min Skat styre bilen ( vores lille navigatør har jo fået lov til at blive hjemme ) og jeg hækler på det igangværende projekt. For jeg kan jo lige så godt udnytte tiden optimalt i stedet for bare at sidde med hænderne i skødet eller endnu værre forstyrre min Skats kørelse, fordi jeg sidder og nusser med ham. Ledighed er jo som bekendt roden til alt ondt.