Arkiver

Det er lørdag …


Hverdagen.

… solen skinner fra en høj klar blå og næsten skyfri himmel. Faktisk er der kun nogle ganske få og meget små helt hvide bløde uldne lammeskyer på den. Det er næsten vindstille og lige nu er der cirka 12,2 plus grader uden for her i Roskilde.

Det er allerede flere timer siden, Min Skat og jeg har for alvor tog hul på denne weekend, og alle små tegn i både måne, sol og stjerner tyder på, at det forhåbentlig bliver en rigtigt god en af slagens.

Ind til videre har vi begge to brugt det meste af morgen og formiddagen på at nusse lidt rundt, imens vi lige har nået at få klaret en god håndfuld af alle de der helt almindelige hverdagsting, som ingen lægger mærke til, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke når dem, og vi er så småt ved at finde ud af samt ligge planer for, hvad resten af denne lørdag skal bruges til.

Så det ender nok med, at dette indlæg bliver det eneste indlæg, jeg når at skrive på min blog i dag. For med hensyn til blog skrivingen kan jeg jo lige så godt forsætte i den samme stil, som jeg har holdt hele denne uge. Det er ikke fordi, jeg ikke har haft behov og lyst til at skrive, det er bestemt heller ikke fordi, jeg ikke har masser at fortælle og skrive om for slet ikke at tale om alle de mange billeder, jeg gerne vil vise frem, men jeg har simpelhen bare endnu ikke kunne finde hverken overskuedet eller tiden til det i løbet af denne uge.