Arkiver

Årets 14. ups !


Hverdagen, Ænder.

Wivi og jeg kørte lige rundt om Silvan samt Super Spar, før vi kørte hjem til mig og efter jeg havde fået sat de nyindkøbte madvarer på plads, smurte vi begge to hver sin frokost, som vi spise, imens vi hyggesnakkede. Derefter blev vi enige om, at vi ville gå en tur ind til Roskildes centrum, da Wivi meget gerne vil se nogle butiksvinduer og jeg havde nogle få småting, som jeg lige skulle havde købt inden weekenden.

Vi startede med at gå ud til Ro´s Torv, hvor vi lige gik en runde, og så tog vi den derfra via Københavnsvej, Algade, Stændertorvet og Skomagergade, før vi gik ad Ringstedgade, Jernbanegade, Køgevej og stamvejen hjem til mig igen. Vi nåede at se på en hel del butiksvinduer og vi fik også besøgt en hel del butikker. Egentlig fik ingen af os købt ret meget, og for mit vedkommen nøjes jeg med at købe de ting, som stod på min huskeseddel, hvis vi altså lige ser bort fra, at jeg kom til at solde for en hel rund tier hos Tiger, hvor jeg kom til at købe to små helt ens hobbykit, hvoraf det ene kan ses her …

2009/09/11/301.jpg

… det er godt nok ved at være mange rigtig mange år siden, jeg sidst har haft overskudet og tiden at arbejde med perler, men jeg har stadigvæk en hel del perler samt andre former smykkedele liggende fra den gang og jeg kommer stadigvæk ind imellem til at købe nogle nye eller noget nye, da jeg forsætter med at håbe på, jeg på et eller andet tidspunkt af mit liv kommer til at få det fornødne overskud samt det nødvendige tid til det.