Arkiver

En helt ny fredag …


Hverdagen.

… er næsten lige begyndt og dermed er denne uge også så småt ved at nærme sig sin slutning, i hvert fald for min Skats og mit vedkommende, da vi lige har taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges sidste arbejdsdag.

For femte gang i denne uger er min Skat på vej ind til sit arbejde og jeg sidder ligeledelse for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, imens jeg nyder min morgenmad, min morgenthe samt håber på, at solen snart finder ud af at stå op, så jeg kan komme til at opleve, nyde og måske også fotografere endnu en smuk solopgang.

Hvis det sidste bliver tilfældet, mon der så ikke i løbet af morgen, hvis jeg altså når at pakke billederne af den opstående sol, så de kan uploades, uden at de fylde alt for meget på vores web-hotel, kommer en lille billed-reportager over dagens forhåbentlige både smukke og spændende solopgang. Jeg tror, der er en stor mulighed for.

Lige nu er det stjerneklart og det er relativt lunt, for det er plus 9,6 grader udenfor her i Roskilde og ifølge DMI vil der være en meget stor sandsynlighed for, at vejret forsætter med at være smukt hele dagen samt måske også i morgen, og så kan vi glæde os over det allerbedste af det hele, ved at vi nu igen er nået frem til en fredag … for det er lige før, det er weekend !

🙂

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget mere fornuftigt. Så bliver det meget spænende at se, hvor meget af alt det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af denne fredag, jeg rent faktisk også kommer til at nå. Det kan jo kun tiden vise.