Arkiver

Fra kaos til orden – Fryseren


Hverdagen.

Et af de mange punkter, som min Skat og jeg havde skrevet på vores liste over opgaver samt ting, som vi meget gerne ville nå at få klaret i løbet af den nu desværre for længst overstået weekend, var at få ryddet op i vores frysers indhold.

Egentligt er det ikke fordi, vi ikke har et nogenlunde rimeligt godt overblik over, hvad vores fryser rent faktisk indeholder, for det har vi. Da vi har oprettet et regneark over dens lagerbeholdning. Det vil sige, at hver gang vi ligger noget ind i fryseren, skriver vi det ind i regnearket og hver gang vi tager noget ud af fryser, sletter vi det i regnearket, som bliver printet ud cirka en gang om måneden eller når det ikke længere er til at overskue for rettelser.

Der, hvor den så halter, er med hensyn til at putte tingene ned i den helt rigtige skuffe. For det er langt fra hver gang, der er plads i lige præcist den skuffe, hvor tingene rent faktisk hører til, og så bliver de langt ned i en "forkert" skuffe i stedet for.

Så vi har lige i fællesskab været i gang med den opgave …

2009/09/09/201.jpg

… som ikke en gang kom til at tage en times tid. Nu er ikke alene alle tingene placeret i de helt rigtige skuffer, men min Skat har også skrevet en hel del rettelser på vores lageliste over fryserens indhold …

2009/09/09/202.jpg

… og lige så snart den er blevet ren skrevet samt den opdaterede udgave af den er blevet printet ud, vil den helt opdateret udgave af vores regneark blive sat på vores kogebogsholder. Så nu ved vi igen med 100% sikkerhed, hvad vi har i vores fryser samt i hvilken af dens fire skuffe det ligger.

Hermed har vi lige kunne slette endnu et lille punkt på vores "vil meget gerne meget snart have aflivet af praktiske opgaver" liste, hvilket er enormt dejligt.