Arkiver

En helt ny mandag …


Hverdagen.

… og dermed også en hel ny uge har lige taget sin begyndelse. Så bliver det spændende at finde ud af, hvad den mon har af oplevelser og især opgaver til os alle sammen.

Min Skat og jeg har også lige taget hul på en hel ny arbejdsuge, han på sit job og jeg herhjemme, hvor jeg meget genre skulle nå dels at aflive en god håndefuld af diverse små og mindre hængepartier i ugens løb, og dels at klare så mange som muligt af alle de der helt almindelige kedelige hverdagsting, som ingen ligger mærke til, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke når dem, så vi har så lidt som over hovedet taget muligt af den slags, vi skal tage os af, når vi en gang endeligt langt om længe kan komme til at tage hul på den kommende weekend.

Jeg tror derfor, at der kommer til at være lidt mere end stille her på bloggen i den kommende uges tid, da jeg primært vil koncentrer mig om vores hjem i stedet for. Så må bloggen bliver ajourført på et senere tidspunkt. Hvilket så nok kommer til at betyde, at jeg på et eller andet tidspunkt hiver om ikke en hel så i hvert fald det meste af en dag ud af kalenderen og bruger den til blogskrivning.