Arkiver

Det regner


Hverdagen.

Det regner på den der plask slask våde øse ned måde og det har det gjort hele morgen. Så det ser ud til, at vi også denne lørdag bliver nødt til at ændre på de lagte planer. Denne gang bliver det så til al held på grund af vejret og ikke fordi en af os er syge, som det jo var tilfældet i sidste uge.

Dermed har vi lige udsat den planlagte tur i Zoologisk Have. For sådant en tur er nu en gang langt mere spændende på en solskinsdag end en regnvejrsdag. Nu ved jeg godt, at det "kun" er fire ugers tid siden, vi sidste har besøgt Zoologisk Have i København, men dels har vi jo årskort der inde til og det har kun godt af at blive brugt regelmæssigt. Dels skal dyrene jo helst ikke kunne nå at glemme, hvem vi er, fordi der går for langt tid imellem, vi besøger dem. Dels er der et hav af både bløde, kære, legesyge, nuttede, søde samt uldne dyrebørn, hvis opvækst vi gerne vil kunne følge med i og endelig er vi da mere end spændte på, om den rugende nandu endelig langt om længe har fået noget ud af alle sine anstrengelser.

Nå … til at startede med kan min Skat og jeg jo altid går i gang med at aflive et par tre stykker af alle vores mange forskellige små og mindre hængepartier, og hvis det så holder op med at regne i løbet af formiddagen, kan vi jo stadigvæk godt nå at komme en tur i Zoologisk Have i København, og ellers kan det jo være, at vi måske kan nå at aflive et enkelt af vores mange større eller store hængepartier i løbet af denne weekend. Helt præcist hvad vi når, det vil tiden vise.