Arkiver

En atypisk dag


Hverdagen.

Solen er for længst gået helt ned og det varer nok heller ikke ret mange minutter, før min Skat og jeg går i seng. For nu er vi begge to igen nået at blive så trætte, at vi simpelhen næsten ikke længere kan magte at holde os vågne. Da min Skat dog lige har et par tre småting, han lige skal have klaret via hans computer, før han kan gå i seng, vil jeg lige skrive et lille indlæg om denne dag, før jeg giver ham selskab i sengen.

I dag har mere eller mindre været en hele vejen igennem atypisk onsdag. For det første fordi den startede meget senere og den dermed også blev meget kortere, fordi min Skat jo deltog i DHL Stafetten i går. Han mente ikke, at det ville være forsvarligt af ham at køre på arbejdet efter kun maximalt fire timers søvn og da han heller ikke have løst til at bruge mindste en times tid på kø kørsel hele vejen fra hans hjem til han arbejdsplads, endte det med, han først skulle møde klokken 10:00 i formiddags.

Derfor stod vi ikke op til normaltid i morges og derfor havde vi langt bedre tid her til morgen og formiddag, før min Skat skulle ud af hoveddøren for at køre på arbejdet, men det gjorde jo så også, at dagen for os begge to blev stort set halveret, og at vi dermed begge to skulle nå det hele på den halve tid. Det kan man altså bare ikke og derfor har vi begge to hele dagen haft en følelse af, at der manglede tid samt at dagen gik alt for hurtigt.

Min Skat nåede godt nok ud at løbe i går aftes, fordi han jo som allerede skrevet deltog i DHL Stafetten, men det nåede jeg så ikke, og derfor løb vi i fællesskab min normale tirsdag tur, da min Skat kom hjem fra arbejdet. Det gjorde så også, at vores onsdags eftermiddag blev reduceret i forhold til det antal timer, vi normalt har til rådighed en gennemsnits onsdag eftermiddag. Så igen dagen i dag har simpelhen bare været hele vejen igennem uvant.

Det er altså ikke fordi, min Skat og jeg ikke er vant til at ændre på vores "normale liv", men så er det jo fordi, det er en fridag eller en serie af fridage eller ferie og i dag har jo været en hel normal arbejddag. Den har bare været anderledes, fordi den har har været kortere.

Nu har min Skat lige slukket for sin computer, hvilket vil sige, at han er på vej i seng, så derfor vil jeg følge hans eksempel og gøre det samme … altså afslutte dette indlæg, slukke for min computer og så derefter gå i seng.

Sove godt til jer alle sammen derude i Blogland.