Arkiver

Hjemme igen


Hverdagen, Oplevelser.

Så er vi lige kommet hjem efter en dejlig tur i Tivoli, hvor vi har brugt tiden på at være kærester, imens vi har nydt årets Halloween udstilling derinde og som noget helt ekstra mødte vi en af mine "gamle kunder" samt hendes mand fra tiden imens jeg boede i Herlev og arbejdede i tre forskellige af byens butikker. Det var nu helt hyggeligt at se hende igen og det var især hyggeligt, at vi kunde genkende hinanden, for det må være over fem år siden, vi sidste har ses.

🙂

Vi kan ikke rigtigt finde ud af, om det bare er os, som havde alt for store forventerninger samtidigt med at vi måske ikke var i den helt rigtige stemning, eller om der rent faktisk ikke var gjort lige så meget ud af det i år, som der var sidste år, men der var bare ikke lige så hyggeligt derinde i år, som der var sidste år, og der var bare heller ikke tilnærmelsesvis den samme mænge pynt derinde i år, som der var sidste år, men selv om det trække noget ned, så havde vi nu alligevel en dejligt hyggelig tur derinde.

🙂

Lige nu er min Skat gået i gang med at tilberede noget meget hurtigt aftensmad til os og jeg vil gå i gang med at dække bord, så vi meget snart kan få noget at spise.