Arkiver

Powershopping ?


Hverdagen.

Når man så ud på vores altan i formiddags …

2008/10/18/101.jpg

… kunne man virkeligt godt få det indtryk, at min Skat og jeg havde været på powershopping og at vi bagefter havde sat alle de nyindkøbte varer ud på vores altan, indtil vi kom i gang med at pakke det hele ud samt putte det på plads.

Dette er dog ikke tilfældet. Derimod så indeholder alle disse 21 store og mindre plastikposer stort set alle de jule- og kalendergaver, som vi skal give væk i år. Så for en gangs skyld kan jeg se, hvad jeg har brugt det meste af denne uge til, da jeg både i tirsdags, i onsdags samt i torsdags brugte det meste af dagen på at pakke jule- og kalendergaver ind.

Faktisk er vi nået så langt, at vi nu kun mangler at købe en julegave til familien i Fakse, to julegaver samt en fødselsdagsgave til familien i Jyderup, to julegaver til familien i Store Valby samt julegaven til min Skats farmor samt hans mor og søster i USA. Det føles godt nok rigtigt godt at vide, at vi allerede er nået så langt med dette års julegaveræs.

Da DMI havde lovet, at det ville regne det meste af eftermiddag, brugte vi et par timer af vores formiddag på at køre en tur ud til Shurgard, hvor vi anbragte de 21 store og mindre plastikposer, for de står langt bedre derude samtidigt med at de så ikke tager plads op inde i vores lejlighed eller ude på vores altan. Bagefter var vi lige en meget hurtigt tur rundt om Silvan, før vi kørte ud til Farmor for at besøge hende, da vi ikke nåede ud til hende i går, fordi vi var i Tivoli, og vi nåede at komme hjem igen, før det for alvor begyndte at regne.

Så nu kan vi holde "fri" resten af weekenden, da vi allerede har nået alt det, som vi havde sat os for, at vi skulle nå i løbet af denne weekend.

🙂