Arkiver

Aflivningen af tre hængepartier på en gang


Hverdagen.

I formiddags gik min Skat i gang med at aflive endnu et eller rettere hele tre af de mange hængepartier, som vi desværre stadigvæk har i vores lejlighed, og som vi godt nok begge to er ved at være godt trætte af at se på. Det vil sige dels det mørke olivengrønne vindue …

2008/07/16/101.jpg

… i arbejdsværelset, den mørkebrune dørkarm og de mørkebrune fodpaneler …

2008/07/16/102.jpg

… i køkkenet samt det manglende fodpanel …

2008/07/16/103.jpg

… på væggen bag køkkendøren. Som det kan ses på overforstående billede, så har min Skat i dag nået at få fremstillet det manglende stykke fodpanel, så nu skal det bare lige grundes og males.

🙂

Før min Skat kunne komme i gang med opgaven inde i arbejdsværelset, måtte jeg lige tømme vindues-karmen ( der stod fem store planter i det vindue ), samt flytte alt det ( blandt andet en over halvanden meter høj plante ), som stod foran vinduet. Derefter gik min Skat i gang med at slibe vinduesrammen, vindueskanten samt vindueskarmen i arbejdsværelset samt dørkarmen og forpanelerne i køkkenet af og derefter blev det hele spartlet.

Nu skal det nyspartlet så lige nå at tørre helt, hvilket ifølge brugsanvisningen tager cirka 12 timer, før min Skat kan gå i gang med at grunde det hele for første gang. Så det komme han desværre ikke til at kunne komme i gang med før i morgen. Han havde ellers håbet på, at han også kunne nå det i dag.

🙂

Vi glæder os begge to til, at dette maleri er vel overstået, for ingen af os kan tåle duften af maling – min Skat få en drønende hovedpine og jeg få migræne af det, hvilket også er hovedårsagen til, at vi har ventet så længe med at komme i gang med lige præcist de omtalte hængepartier.