Arkiver

Et lille livstegn …


Hverdagen.

Jeg hedder Tine, men jeg er nok mere kendt som "den kreative and", hvilket også er navnet på min blog, som for øvrigt er den blog, du lige nu sidder og læser.

Der har godt nok været noget stille her på stedet i den sidste uges tid, hvilket bestemt ikke skyldes, at jeg ikke har haft lyst til at fortælle en hel masse og alt det, som jeg har oplevet hver dag, men mest af alt at jeg ikke har haft hverken tid, overskud og især netadgang i de otte dage, hvor vi har holdt sommerferie i et lejet sommerhus i det midtjyske.

Vi tog af sted i lørdags den 05.07.08 ved 10:00 tiden og vi kom hjem i går den 12.07.08 ved 20:15 tiden. På det tidspunkt var vi begge to godt trætte, med der var lige en bil, som skulle tømmes, og en masse ting, som skulle pakkes ud samt sorteres, før vi kunne finde noget aftensmad, som kunne gå direkte fra fryseren via ovnen og ind på spisebordet, så vi lige kunne få noget at spise samt lige nå at få aflivet opvasken, før vi faldt omkuld i vores seng.

Udenfor er solen …

2008/07/13/001.jpg

… mere eller mindre gemt bag en sky og indenfor sidder min Skat og jeg ved hver sin computer, hvor vi er i fuld gang med at tjekke mail, gennemse billederne fra vores sommerferie i det midtjyske med mere. Vi har i fællesskab nået at tage cirka 5.000 billeder i løbet af de otte dage, hvor vi har været på sommerferie, hvilket vel må siges at være rimlig godt klaret ?

Så der kommer nok en stor håndfuld indlæg om vores sommerferie i det midtjyske efterhåndens, som jeg får dem skrevet.

I dag har så i den grad været "dagen der på". Det er utroligt så træt man kan blive af at holde en uges ferie.

😉

Vi har begge to brugt dagen i dag på nogle af de mange hængepartier, som har hobet sig op i løbet af denne uge, blandt andet har jeg nået at skifte sengetøj samt at vakse og stryge fire maskinefulde ( 52 store stykker ) tøj.

Lige nu er solen …

2008/07/13/002.jpg

… så småt ved at gå ned og nu tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og bagefter vil jeg gå i seng, for jeg er godt træt. I de otte dage, som vi har holdt sommerferie i det midtjyske, er vi stået op til næsten normaltid hver morgen samtidigt med at vi er kommet i seng ved 23:00 tiden eller senere hver aften. Så der vel ikke noget underligt i, at jeg har opbearbejdet et stort søvnunderskud, som jeg gerne vil indhente lidt af i nat ved at gå tidligt i seng i aften.

Jeg er helt vild glad for, at ingen af os skal på arbejdet allerede i morgen, men at vi stadigvæk mangler at holde hele to ugers sommerferie.