Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen, Oplevelser.

Udenfor er solen lige nu ved at gå ned …

2008/07/12/901.jpg

… dagens solnedgang som jeg oplevede og fotograferede den fra vores altan …

2008/07/12/902.jpg

… og indenfor er vaskemaskinen i fuld gang med at vaske en maskindfuld kulørt bomuldvask på 60 grader, som indeholder alle de håndklæder, viskestykker med mere af den slags, som vi har brugt i løbet af denne uge.

Min Skat og jeg har nået at tømme bilen, så den kunne komme over i sin savnet garage ( de sidste syv nætter har den måtte nøjes med en carport ), og alt det, som kunne komme direkte på plads, er kommet det.

Vi har spist vores aftensmad, som kom til at gå direkte fra fryseren via ovnen ind på spisebordet samtidigt med den generede en minimal opvask, som vi har fået aflivet, før alle lokalaviserne samt reklamerne, der er kommet i løbet af de sidste otte dages tid, og skraldespanden blev fulgt ned. Så nu er det blevet tid til at gøre bare en lille bitte smule status over vores sommerferie i det midtjyske …

I løbet af de sidste otte dages tid har vi nået at køre 1.482 kilometer fordelt over turen fra Roskilde til Gulforhoved, turen fra Gulforhoved til Roskilde og så ellers på de mange turer, som vi har kørt over i det midtjyske.

Min Skat har nået at fotografere næsten 2.400 billeder og jeg har helt præcist nået at tage 2.109 billeder i løbet af de sidste otte dages tid. Så der bliver helt sikkert nogle billeder, som vi skal have kigget igennem samt sorteret i, før vi kan komme i gang med at udvælge hvilket billeder, der skal ledsage alle de mange indlæg, som vi meget gerne vil i gang med at skrive om vores sommerferie i det midtjyske, men der skal jo også være noget, som vi kan foretage os på de lange mørke vinteraftner, der er på vej.

😉