Arkiver

Ude godt – hjemme bedst


Hverdagen, Oplevelser.

Så er vi lige præcist nået hjem og selvfølgelig er det første, som vi begge to fortager os, at tjekke mail. For godt nok har vi haft den bærbare computer med på sommerferie i år, men vi har ikke været i nærheden af en hot spot siden i går aftes.

Nu har vi så lige begge to sat hvert sit kamera til at overfører billeder til hver sin computer og imens de gør det, kan vi komme i gang med at tømme bilen.

Det vil sige, at vi skal have båret alt det, som vi har stående i bagagerummet, det, som vi har stående imellem bagsædet og forsæderne, samt det, som vi har liggende på bagsædet, op i vores lejlighed, før bilen kan komme over i garagen.

Derefter skal vi i gang med at sætte de få madvarer, som vi har med hjem, og alt køkkengrejet på plads samt sortere i poserne med vasketøj og måske kan jeg lige nå at vaske en maskinefuld eller to i løbet af aften.

Derefter er det hvis så nok tid til noget hurtigt aftensmad … noget som kan gå direkte fra fryseren via ovnen ind på spisebordet og gerne noget som giver en minimal opvask.