Arkiver

Nedtællingen er godt i gang


Hverdagen.

Det er efterhåndens en uges tid siden, vores sommerferie begyndte og i morgen rejser vi så på sommerferie. For vi har lejet et sommerhus i Guldforhoved med ankomst i morgen ( den 05.07.08 ) efter klokken 15:00 og afgang på lørdag ( den 12.07.08 ) før klokken 9:00. Vi glæder os begge to rigtigt meget til at komme lidt væk fra det hele og vi håber på, at vejret bliver bare nogenlunde pænt i løbet af de næste otte dages tid. For vi vil gerne være udendørs og opleve samt se noget for os helt nyt.

🙂

Efter de grønne feriebørn er taget af sted, er vores nedtælling for alvor gået i gang og den er oven i købet så godt i gang, at jeg nu næsten er helt færdig med at pakke det meste af alt det, som vi skal have med i morgen.

🙂

På vores spisebord …

2008/07/04/101.jpg

… står en stor klapkasse med en del af det tøj, som vi skal have med på ferie, en stor klapkasse med vores køkkengrej, en lille klapkasse med de ting ( frugt, vand, garn og hæklenål med mere ), som vi skal have med inde i bilen, så vi kan komme til dem under køreturen, samt en klodskasse med diverse ting til den personlige pleje ( de sidste ting kan ikke komme ned i den før i morgen, efter vi begge to har været i bad ) samt rengøring og opvask.

På gulvet ved siden af vores spisebord …

2008/07/04/102.jpg

… står en stor hvid plastikpose med resten af det tøj, som vi skal have med på ferie samt håndklæder og viskestykker, en pose med garn ( et eller andet skal jeg jo have imellem mine hænder, imens vi køre til og fra Jylland samt imens vi kører rundt derover ), en pose med diverse sandaler og sko, en pose med både min Skats og mine løbesko samt en pose med både min Skats og min windbreaker med foer. Poserne med windbreakerne samt løbeskoene kommer nok til at bo fast i bilens bagagerum, imens vi er på ferier, for da vi aldrig, når vi køre hjemmefra om morgen, helt præcist ved, hvor vi kommer hen, så er det godt at have begge dele med, hvis vi skulle få brug for dem.